• Trombózis vagy izomgyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedd hajnalban a jobb combizomban külső oldalon maró fájdalom jelentkezett. A lábam zsibbadt, hideg érzésem volt, de ahol a fájdalom volt, ott pedig meleg tapintásra. A fájdalom érzet elmúlt, de maradt utána egy "idegen érzés".. reggel az orvosnál jártam, aki átmozgatta, reflexvizsgáltot majd gerincröntgent készíttetett. A gerincröngen eredménye fizikoterápia lett a folyamatos ülőmunka miatt a csigolyáim közti távolságok nem megfeleőek. Nem volt nap közben a lábamban zsibbadás érzés, csupán szerintem a félelemtől feszül meg az izmom ( bevallom iszonyúan megijedtem ). Magas vérnyomásom van, de a laborleletem példás. a vérnyomáscsökkentőm Lisonorm illetve Rawel SR. most erre a combizom fájdalomra myderison illetve diclofenac gél illetve rantudil forte került felírásra. Nem vagyok megnyugodva bevallom, mert azért egy UH felvételt gondolom meg lehetett volna kérni. Most előttem az éjszaka és már ézem az izmaimban, hogy feszülnek, a stressztől. Várom szíves válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a csigolyák meszesedése témában

        Tisztelt Kérdező!

        Úgy gondolom helyesen járt el az Önt ellátó orvos, a fonákérzés, zsibbadásos panaszok hátterében leginkább a csigolyák meszesedése, a kilépő ideggyök érintettsége álllhat, a terápia is megfelelő. Ultrahang vizsgálatra akkor van szükség, ha arra van gyanú, hogy valamilyen térfoglaló folyamat van azon a részen, pl. folyadékgyülem, cysta, tályog, egyéb eltérés, illetve az erek áttekintésére, thrombosis, érszükület gyanuja esetén. Ezek a tünetek nem erre jellemzőek, inkább valóban a gerinc eltérése következtében alakultak ki.
        Használja a gyógyszereket és a Diclofenac gélt!


        Tisztelettel: dr.Szamosi Szilvia belgyógyász-reumatológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-06 21:53:40; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 07:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés