• Állandó fájdalom a ball vállban

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A bal vállamban, elsősorban a lapockám tájékán érzek egy folyamatos, izomláz-szerű, de enyhe, nem igazán zavaró fájdalmat, időnként zsibbadást a bal karomban. Időnként némi szúrással is párosul. Minek lehet ez a tünete, milyen kivizsgálásra lenne érdemes elmennem?

        WEBBeteg szakértő válasza a izomfájdalom témában

        A leírtak alapján nem tűnik komolynak a baj, nem is elsősorban vállbetegség, hanem inkább izomfájdalom valószínű, melyet fizikai megerőltetéstől a psyches kimerültségen át gerincbetegségig számos probléma okozhat. Reumatológiai vizsgálat szükséges.
        Dr. Groák Péter


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-02-20 11:15:58; Megválaszolva: 2011. július 27., 11:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: