Hirdetés
      • Izom és derékfájfalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Tavaly nyár végén kezdődtek a panaszaim, a karjaimban és a combomban izomfájdalomat érzek! Ezen kívül a térdeim és a derekam iszonyatosan fáj! Ejjel sokszor felébredem arra hogy fáj a derekam és a térdeim es a kézfejeim elvannak zsibbadva! Háziorvosom írt rá Condfosulf tablettát, izomlazítót meg fájdalom csillapítót de semmit sem használ! Éjszaka nem tudom kipihenni magam mert mindig fekelek a fájdalomra!Tornàzni sem merek már csak kógázni nehogy rosszabb legyen! Ön szerint ez milyen betegségtől lehet? Az izmaim is sokkal hamarabb elfáradnak mint régen! Interneten olvastam olyanokat hogy ráktól is lehet! Sajnos kezdek már rápánikolni erre az állandó fájdalomra hogy semmitől sem múlik el! Néha már járkámi is nehezemre esik! Kérem segítsen! Üdv

        Dr. Puskás Réka válasza a éjjeli fájdalmak témában

        Kedves Kérdező! Az éjjeli nyugalmat zavaró fájdalmak kivizsgálást igényelnek. Térjen vissza háziorvosához, és jelezze hogy a kapott kezelés nem használ. Ilyen esetben kivizsgálást rendel el az orvos.Ha ez mégsem történne meg, forduljon reumatológus szakorvoshoz. Persze, a panaszai utalhatnak általános, belszervi betegségre is, épp emiatt szükséges a kivizsgálás. Pánikra semmi oka, de ideje a kivizsgálást megkezdeni. Addig is szedhet fájdalomcsillapítót, és igyekezzen gyorsan sort keríteni legalább egy részletes orvosi vizsgálatra. Interneten nem tudok sajnos ennél többet segíteni... Üdvözlettel, Puskás Réka


        Kérdés: 2020. február 23., 10:01; Megválaszolva: 2020. február 27., 13:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: