Hirdetés
      • Zsibbadás izomfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor nő! Tavaly óta a combomban izomfájdalmat érzek és a felkaromban is!Nem mindennapos de elég sűrűn fáj! Az ujjaim és tenyerem sokszor zsibbad főleg éjszakánként! De van hogy napközben is főleg a jobb oldalamon! A jobb lábfejem szintÚgy! Itthon próbálok minden nap jógázni de elég gyengének érzem az izmaim! A szemem nagyon sokszor ég és könnyezzik! És a derekam , térdeim is sűrűn fájnak! Condrosulf tablettát szedek! Amit reumatológus Ă­rt fel! De hiába voltam orvosnál a tüneteim ugyanÚgy fennállnak! Ön szerint lehetséges hogy szkerózis multiplex betegségem lenne?Köszönöm válaszát!

        Dr. Puskás Réka válasza a több ízületi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! A panaszai nem szklerózis multiplexre jellemzőek, ettől nem kell aggódnia. A régebb óta fennálló panaszai miatt, bár volt már orvosnál, azt javaslom, hogy menjen vissza kontrollvizsgálatra. Ismételt vizsgálatkor talán mást lát az orvosa és hatékonyabb segítséget tud nyújtani önnek. Üdvözlettel, Puskás Réka


        Kérdés: 2020. január 26., 16:34; Megválaszolva: 2020. január 31., 13:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: