• Ct vizsgalat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Cím A mellékelt ct alapján az lenne a kérdésem, hogy amit leírtak véleményt mit jelent és hogy mit kellene tegyek azért, hogy a derék fájàsom el múljon vagy csillapodjon? (Legnagyobb problèma, hogy ülő munkát végzek) Válaszát előre is köszönöm, üdvözlettel: Fazakas Csaba

        Dr. Árki Ildikó válasza a CT témában

        Tisztelt Kérdező! CT lelet nem érkezett, lemaradhatott. Próbálja beírni a kérdésre rendelkezésre álló helyre. Derékfájás panasz esetén háziorvosi és reumatológiai vizsgálat javasolható. Tisztelettel


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2019. szeptember 21., 21:47; Megválaszolva: 2019. szeptember 25., 18:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: