• Keresztcsont törés-ortopédus

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! 7hét után derült ki hogy eltört a keresztcsontom,amit az Mr mutatott ki,ödémával együtt. Mivel nem tudtam hogy ez egy törés( váltig állították hogy a szüléstől a megnyúlt szallagok fájnak.Igaz kb 3hétig alig bírtam ráállni a lábamra de mondván csak ez a baj így terheltem,nem feküdtem hogy gyógyuljon hiszen semmit nem mondtak..) Felkerestem egy ortopédust,most kb 10.héten kért egy röntgent, amin azt írták le hogy "a sacrum jobb oldali massa lateralis területén csonszélességnyi dislocatioval járó fraktura figyelhető meg. A kontúron kis lépcsőképződés figyelhető meg." A fájdalom nem múlt így a traumatológiára is elmentem mondjuk hogy másodvéleményért. Az ottani röntgen negatív(??)Kaptam diprophos injekciót. Kérdésem, hogy ha a röntgenen leírtak valósak akkor ezzel a töréssel mit csinálnak? Létezik hogy a nem pihenés(nem kezelés) miatt ennyi idő múlva elmozdult? Egyik orvos szerint törés másik szerint nem látszik. Szeretném ha maradandó bajom nem lenne. Jelenleg a farkcsontig fáj a "törés". Most amennyit a 2hós baba mellett lehet pihenek. Nem tudom kinek higgyek...csak ha elmozdult is mi a teendő!? Egy fotóm van de nem túl jó minőségű, vagy tömörítve a cd-n. http://www.dentonweb.hu/rontgen.zip https://imgur.com/a/Miqj4z9 Köszönöm előre is!

        Dr. Árki Ildikó válasza a csonttörés témában

        Tisztelt Kérdező! Sajnos jelenleg nincs ortopéd-traumatológus szakértőnk, aki tudna Önnek segíteni. A kérdés díját szerkesztőségünk készséggel visszafizeti Önnek. [email protected] Mielőbbi gyógyulást kívánok! Tisztelettel.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2019. szeptember 13., 16:25; Megválaszolva: 2019. szeptember 25., 19:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: