• Combnyak törés útóhatása?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Áprilisban petrochanter törés utáni műtéten estem át, rövid Gamma szegezéssel, amit 3 hetes rehab. ellátás követett. A 6 hetes kontrollröntgen rendben volt. Jelenleg járókeret használattal állapotom kielégítőnek mondható. Ami probléma (pedig korábban már jobban éreztem magam): általános izomgyengeség, égő hőségérzet a hátamban, szinte folyamatos hőhullám, "csuromvizzel", légszomj érzés. Zaklatottság érzés, fáradtság. Köze lehet-e mindennek a csonttöréshez, ez utóhatás? Avagy el kell fogadnom, mint az idős kor velejáróját? Mit ajánl a fenti tünetek enyhítésére? Köszönettel.

        Dr. Szanyi Andrea válasza a gyengeség, légszomj témában

        Kedves Kérdező! Orvosi vizsgálat nélkül nem lehet egyértelmű véleményt mondanom. A leírtak alapján valószínűleg a testmozgás fokozottan igénybe veszi és ezzel is magyarázható a panasza. Mindenesetre javasolnám kardiológiai vizsgálatát is.


        Kérdés: 2018. szeptember 24., 23:09; Megválaszolva: 2018. szeptember 29., 18:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: