Lumbális gerinc MRI

Tisztelt Doktornő/Doktorúr! Szeretném a véleményét kérni derékfájdalmammal kapcsolatban. 6 hete vagyok betegállományban. Az első 3 héten alig tudtam mozogni. Kaptam 5 voltaren injekciót. Mivel nem sokat használt 5 isiász injekciót (500salsolban 1 ampulla Algopirin 1 ampulla Relaxil 1 ampulla MgSulf.20 mgMedrol)Sajnos a terheléste a fájdalmam visszatér. kb.1-2óra állás után fáj észsibbad a lábam. Fizikoterápiát és gerinctornát írtak fel. Szeretném megkérdezni mire számíthatok javulás szempontjából? Miértt fáj még ennyi idő után is ennyire? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Szilvia

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Puskás Réka válasza isiász témában

Kedves Szilvia, a porckorong sérv hónapok alatt gyógyul meg. Az idegfájdalmak általában 6 hét, az erős derékfájdalom kb 3 hónap alatt múlik el.

Üdvözlettel,

Puskás Réka

Kérdés: 2018. július 10., 11:45; Megválaszolva: 2018. augusztus 23., 11:16
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Lábfájdalom
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! 41 éves vékony testalkatú, aktív nő vagyok. Sportolni időszakosan tudok, de kb. egy éve elkezdtem aktívan és...
Keresztcsont fájdalma.
Tisztelt Doktornő! Panaszaim kb.1éve decemberben kezdődtek.Reggelente nagymértékű fájdalomra ébredtem, jobboldalt deréktájon a keresztcsont...
miért fáj a lábam?
Nekem lumbágóm van ishiásszal. Voltam reum-nál és lidokain +hydrocortison inj.kaptam az LS szöglethez és lange jobbra. Kicsit enyhítette a panaszomat...
gyenge láb lábfájdalom
1éve kezdődött erős derékfájással, porckorong kiboltosulást állapitottak meg, fájdalmaim csökkentek, de visszamaradt néha lábzsibbadás gyenge...
Isiász miatti gerinc röntgen...
Kedves Doktor Nő/Úr! Isiászom miatt gerincröntgenen voltam, az alábbi kiértékelést írták a leletemre: SI csigolya lumbalizált. Csigolya testek...