• Lumbális gerinc MRI

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr! Szeretném a véleményét kérni derékfájdalmammal kapcsolatban. 6 hete vagyok betegállományban. Az első 3 héten alig tudtam mozogni. Kaptam 5 voltaren injekciót. Mivel nem sokat használt 5 isiász injekciót( 500salsolban 1 ampulla Algopirin 1 ampulla Relaxil 1 ampulla MgSulf.20 mgMedrol)Sajnos a terheléste a fájdalmam visszatér. kb.1-2óra állás után fáj észsibbad a lábam. Fizikoterápiát és gerinctornát írtak fel. Szeretném megkérdezni mire számíthatok javulás szempontjából? Miértt fáj még ennyi idő után is ennyire? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Szilvia

        Dr. Puskás Réka válasza a isiász témában

        Kedves Szilvia, a porckorong sérv hónapok alatt gyógyul meg. Az idegfájdalmak általában 6 hét, az erős derékfájdalom kb 3 hónap alatt múlik el. Üdvözlettel, Puskás Réka


        Kérdés: 2018. július 10., 11:45; Megválaszolva: 2018. augusztus 23., 11:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: