Derékfájdalom kondizástól.

Üdv! Elkezdtem edzőterembe járni osztálytársammal és elkezdett fájni a derekam. Az edzésünk minden napon másból áll, de súlyemelést végzünk a héten 4-szer vagy 5-ször, mikor hogy. Nem tudom mitől fájhat, de korlátoz a mozgásban. 115 kg vagyok és szeretnék lejjebb menni és átdolgozni izomba egy pár kilót. Osztálytársam lóbalzsamot javasolt, kifogom próbálni, de úgy gondoltam megkérdezem először Önt hogy hátha tud benne segíteni nekem. Várom válaszát, Szabó Gergő!

Dr. Bogdán Aurél válasza derékfájdalom kondizás után témában

Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Leírása alapján egyszerű megerőltetésről, izomlázról lehet szó. Azt javaslom 1-2 hétre álljon le a kondizással, pihentesse a derekát, használhat lóbalzsamot is, de gyorsabb hatás várható valamilyen nem szteroid gyulladáscsökkentő krém használatától is. amennyiben panaszai nem csökkennek, keressen fel egy ortopédiai szakrendelést.

Kérdés: 2016. január 03., 07:22; Megválaszolva: 2016. január 05., 22:16
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Ágyéki gerincbetegség...
Kedves Doktornő! Férjem (48 éves) problémájával fordulok Önhöz. Hónapok óta tartó bal láb zsibbadással, és fájdalommal küzd, ami egyre...
Hátfájás a jobb lapocka alatt
Visszatérő térdpanasz
2018 májusában a bal térdem artoszkópiája alkalmával egy darabot levágtak a leszakadt meniszkuszból és a combcsonton kopást...
Hát-, fej-, mellkas fájdalom
MR - Nyaki gerinc vizsgálati eredmény...
MR - Nyaki gerinc vizsgálati eredmény: MR eredményem és tudni szeretném pontosan mit is jelent? Mi a következő lépés? Orvoshoz 10 hét múlva...