• Mi okoz daganatos fajdalmat a nagy labujj ban

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor Ur! Kerdesem:Mitol dagad meg a nagylabujj ezen pontja/butyok/talp felol. Angol billentyuzet, elnezest erte. Elore is koszonom valaszat. Tisztelettel, F.Laszlo

        Dr. Bogdán Aurél válasza a bütyök témában

        Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Leírása alapján akár köszvény, akár reumás ízületi gyulladás is állhat a háttérben, de a bütyök betegséghez társuló tömlőgyulladás is lehet. Pontos válaszért keressen fel egy ortopédiai szakrendelést.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus Itt kérdezhet

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2016. január 03., 01:37; Megválaszolva: 2016. január 05., 22:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: