Zsibbadas

2 napja történt a mütétém (boka szalagomat varták össze) és zsibbad neha a labam azomban ez eddig elmult. Viszont most az utobbi orába nekiált zsibbadna a kis lábujjam pedig a gipsz nem szorit. Ez miért lehet és ez mennyire komoly baj?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza zsibbadás témában

Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Ilyen típusú műtéteknél gyakori az átmeneti, 6-7 napos zsibbadás, főleg, ha gipszfelhelyezés is történt. Ha tovább fennáll, még az sem jelent feltétlenül kórosat, de akkor jelezze ezt operáló orvosának.

Kérdés: 2015. október 17., 19:22; Megválaszolva: 2015. október 21., 22:54
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Fájó zsibbadó boka
Kedves Doktor Úr/Nő! Olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy lassan már egy hónapja folyamatosan hol jobban hol kevésbé zsibbad a bokám, de szinte...
Keresztcsont törés
2 hónapja ketesztcsonttörést szenvedtem azóta zsibbad a ballábam illetve a farpofám viszont a kezelő orvosom gyógytornára írt mindenféle kontrol...
Alkar fájdalom
Tisztelt Doktornő, Doktorúr! Éles szúró fájdalom jelentkezik az alkaromban, amely a felkarból indult ki. Majd több hét alatt húzódott le a...
Fajdalom
Tisztelt Holgyem/Uram! Kb 6honapja valószínű tuledzettseg miatt eros mellkasi fájdalmam volt, ami nagyon lassan enyhült es mostanra mar csak főleg...
Zsibbadó lábbuj
Tisztelt Dr. Úr/Nő! Elkezdtem dolgozni kb. 2-3 hete egy raktárban, a munka során kötelező acélbetétes cipő hordása, munkavédelmi célból. A...