Meg kell műteni a vállamon a dudort?

Tisztelt doktor úr. Már írtam önnek hogy elestem korcsolyázás közben és be van dagadva a válam még 6 hét után is és azt tanácsolta menjek el orvoshoz. elmentem orvoshoz aztmondta törés nem található csak a kulccsont és a válcsonton vagy közötte van van valami maga biztosan tudni fogja és az ami megsérült aztmondta hogy ezt adudort ha nem szeretném hogy a válamon legyen megkellene műteni. És az lenne a kérdésem hogy ez a műtét ön szerint mennyi ideig tartani illetve mennyi idő a felépülési idő mert még csak 20 éves vagyok külföldön dolgozok és nem szeretnék tul sokáig kiesni. illetve mivel tudom használni esetleg mennyi idővel érdemes még elhalasztani a műtétet előrre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza vállsérülés témában

Vizsgálat nélkül és a röntgen nélkül nem lehet pontos választ adni. Elmondása alapján talán a kulcscsont-lapocka közötti ízületben alakult ki ficam, melyet a fokozattól függően műtéttel, vagy műtét nélkül is lehet kezelni. Általában a munkából való kiesés 4-6 hét.

Kérdés: 2015. március 04., 09:37; Megválaszolva: 2015. március 08., 15:40
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Balesetből vállficam
Tisztelt Doktornő! 4 hónapja elestem és kificamodott a vállam. Altatásban helyretették és 1 hétig Dessault-kötésben volt. Utána 20...
vállficam
Tisztelt Webdoktor! Kettő és fél hete röplabda közben vállficamom volt, immár a harmadik, ami ott könnyen vissza is ment a helyére. Azóta...
Kulcscsont ficam után
Tisztelt Doktor Úr/Asszony Másfél éve kerékpár balesetem volt, ráestem a bal vállamra, pontosabban nem a vállcsúcsra, hanem inkább a vállam...
AC izület fájdalom
Tisztelt Doktor Úr, Doktornő, Ma pontosan 3 hete labdajáték közben egy másik játékossal való ütközés pillanatában a bal vállamban egy erős...