scheumann fajdalmara jo a tramadol?

Scheumannban szenvedek és nem hatnak a fajdalom csillapitok.tramadol jo a fajdalomra?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza schauermann témában

Ki kell próbálni. Ha nincs érzékenysége a gyógyszer összetevőivel szemben, akkor nyugodtan próbálja ki. Vásárláskor kérje ki a gyógyszerész véleményét. Illetve, ha nem válik be, akkor keressen fel egy ortopédiai szakrendelést, ahol tudnak felírni speciális mozgásszervi megbetegedésre való gyógyszert is.

Kérdés: 2015. február 24., 05:23; Megválaszolva: 2015. február 28., 11:30
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Állhat a panaszok hátterében...
Nyaki gerinc lelettel kapcsolatos...
Lelet értelmezés
Isiász kezelése
Derékfájdalom