Elhúzódó hátfájás

Tisztelt doktor úr, 2 hete állandósult, erősödő fajdalom van a bal lapockam alatt. Elmentem orvoshoz, aki a fájdalmas pont megkocogtatasa utan vesegyulladasra gyanakodott. Fel is irt 3 napig tartó antibiotikum kúrát, amit 2 napja hagytam abba. Sajnos a fajdalom azóta sem múlt el, sőt. A történethez hozza tartozik, hogy zenész vagyok, napi 5-6 órában természetellenes pozícióban van a gerincem es a hátam, en egyből arra gondoltam, hogy innen fakadhat a problem.pihentettem egy hetet, sokat feküdtem, de nem akar múlni a fajdalom. Nyilalo fajasok, mozgásra főleg. Előre is köszönöm a válaszát. Üdvözlettel.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza hátfájás témában

Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Elmondása alapján szerintem is inkább mozgásszervi panaszai lehetnek. Mindenképpen javasolt egy ortopédiai vagy reumatológiai szakvizsgálat, ahol a leletek birtokában gyulladáscsökkentő, esetleg izomlazító gyógyszerek adásával tudnának segíteni a problémán. A tartós természetellenes tartásból adódó panaszokat sajnos nem lehet 1 hét alatt "kifeküdni".

Kérdés: 2015. február 17., 01:52; Megválaszolva: 2015. február 18., 22:26
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Derékfájdalom
Reumatikus panaszok
Fájdalom érzet a lapockánál és...
MR vizsgálat
Mri lelet elemzése