Mellkasi fajdalmam a tietze szindrómám miatt van?

Tisztelt doktornő! Voltam reumatológian es tietze szindrómát állapítottak meg. Két napja eléggé faj a mellkasom, nyomásra erzekeny is. A kérdésem az lenne, hogy a fent említett panaszom okozhatja ezt, vagy esetleg valamilyen szivproblemam lenne? Voltam kardiologusnal jelen panaszommal, de ott minden a legnagyobb rendben volt. Esetleg tudna valamit javasolni?! Előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza mellkasi fájdalom témában

Kedves Kérdező!

Ha a kardiológus nem talált semmi problémát, valószínűleg nincs is. A Tietze szindróma viszont pont ilyen panaszokkal jár. Gyulladáscsökkentőt szoktunk szájon át és helyileg is adni rá. Sajnos nem szokott pár nap alatt megszűnni, de nem veszélyes az állapot.

Üdvözlettel,

Puskás Réka

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2015. január 29., 13:22; Megválaszolva: 2015. január 30., 14:44
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Szíveskedjen a röntgen leletet...
Térd alján fájdalom hosszú ideje
Térdízületi gyulladás
Terápia javaslat
Mit lehet tenni? Mit szedjen?