Izületi gyulladás

Tisztelt Dr.Nő, "izületi gyulladás" Kérdés: 2014-11-23 18: 00 témában már kaptam Öntől egy választ amelyet utólagos is köszönök! KB November közepe óta egy doboz Rheosolon gyógyszer után megszűnt minden csuklófájdalmam amivel szenvedtem több mint 7 hónapot. Ezzel egy időben az összes psoriasis foltom eltűnt a testemről. Jelenleg -változatlan sportterhelés mellett- tünetmentesnek érzem magam. - Mi lehet a javulás oka? - Létezik, hogy egy doboz gyógyszertől máris megoldódott a problémám vagy ez a kb. 7 hónap a természetes gyógyulási idő? - Félnem kell attól hogy akár sportsérülés nélkül is visszajönnek a psoriasis foltok a bőrőmre vagy ez az eset egy szerencsétlen egybeesés eredménye lehetett? előre is köszönöm válaszát üdv a

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Puskás Réka válasza sérülés gyógyulása témában

Kedves Kérdező!

A Rheosolon steroid és nem-steroid gyulladáscsökkentő kombinációját tartalmazza, nagyon hatékony gyógyszer. Nyilván a gyulladást csökkentette a szervezetében, a sérülést követőt és a psoriasis okozta gyulladást is. A sérüléses fájdalom ezért nem tért vissza, nem is nagyon kell számítani rá, hogy visszatér. A psoriasis azonban steroidtól húzódhatott vissza, és sajnos, élete folyamán bármikor jelentkezhet ismét. Igazából elég szerencse, hogy egyetlen doboz Rheosolon használt, de ez úgyis mindegy, inkább örüljön az eredménynek és élje nyugodtan tovább az életét. Ha véletlen visszatérnek a foltok, ismét hamar meg lehet őket szüntetni majd.

Üdvözlettel,

Puskás Réka

Kérdés: 2014. december 29., 21:30; Megválaszolva: 2014. december 31., 16:36
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Szíveskedjen a röntgen leletet...
Térd alján fájdalom hosszú ideje
Térdízületi gyulladás
Terápia javaslat
Mit lehet tenni? Mit szedjen?