Mi a bajom?

10 eve kinlodok az izületeimmel 2eve kezeltetem.diclofenacot 50mg tramadolt szedek ra.reumatologus diprophosz inj.adott3at de csak addig nem fajt ct nem mutatott semmit igy a reumatologus atr m.nem mozg szervi bet, en meg tudom h.a sok fiz.munk.van a bokam a terdem a derekam ahatam avallam a könyökem benne a porc a csuklom az ujjaim allando fajdalomban vannak napközben is eleg 10perc oda merevedek ahol vagyok.reggelente orakig kelek fel olyan merev vagyok neha elviselhetetlenek a fajdalmaim.en mar biztos nem tudok munkahelyen dolgozni esetleg rehabon 2foku felulv.megyek30an györbe.mivel az mri nem mutatta ki igy reumatologus lemondott rolam mert 9 nem tudja mitöl van de tovabb sem küldött sehova.fogalmam nincs rola mit tegyek merre menjek februar ota a reumatologusnak lett volna idelye gyogyitani elküldeni es kivizsgaltatni szerintem de nem tette meg itthon sem tudok dolgozni egy tanyerat sem birok el a jobb kezemmel este ha fekszek a kezem szaraba a csonton meg akulccsontomon is erzem a fajdalmat en most is dolgoznek ha tudnek mert sok penzt csereltem fel 60000ft tappenzre 2 3 helyen is dolgoztam es nagyon hianyzik az a penz itthon a csaladba a parom is erszükóletes ö meg 31en megy felülv.ra meg 3 gyermek itthon tanulnak meg en csak a drnö velemenyere lennek kivancsi meg szeretnem tudni merre menjek vizsgalatokra majd meg irok mert ezen kivül mas bajom van tisztelettel edina

Dr. Bodnár Edina válasza ízületi kopás témában

Kedves Edina!

Meg kell nézni, hogy gyulladásos ízületi betegsége van-e vagy pedig a túlterhelés, esetleg pszichés stressz okozta ízületi- és izomfájdalomról van-e szó. Ezt a laborok, röntgen felvételek alapján el lehet dönteni. Ennek megfelelően lehet a kezelést is megtervezni. Meg kell próbálni együttműködni a reumatológussal, és megkérni, hgy fizioterápiás kezelést írjon ki, ha kopásos ízületi betegség van.Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia

Kérdés: 2009. július 29., 09:31; Megválaszolva: 2009. július 29., 09:31
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Izületi kopás - Diclac...
Tisztelt Doktorno/doktor Ur, Terd-lab fajdalmaimra az orvos Diclac-ot irt fel. A mellekhatasok miatt nem mertem bevenni. Idonkent visszatero fajdalmaim...
Hialuron direct tabl. szedése
Tisztelt Juhász Doktor Úr! Erősen előrehaladott térdízületi kopásom kezelésére (műtét esetleges elkerülésére) sokadik próbálkozásként 1...
Ízületi kopás - Tényleg nem...
Egy évvel ezelőtti rándulás után ízületi kopást diagnosztizáltak. A kar mozgása beszűkült, majd a másik oldalra is átterjedt. Mindez a felkari...
Ágyéki gerincbetegség...
Kedves Doktornő! Férjem (48 éves) problémájával fordulok Önhöz. Hónapok óta tartó bal láb zsibbadással, és fájdalommal küzd, ami egyre...
Hátfájás a jobb lapocka alatt