Golf könyök nyújtó gyakorlatok vagy injekció?

Mára már 30 elektromos kezelésen vagyok túl. Most vissza mentem dolgozni 5hét táppénz után. 3napot dolgoztam csak, megint zsibbadnak az ujjam végei és éjjel már nem tudtam aludni sem a kezem miatt annyira fájt. Kezdetben ez normális dolog, majd elmúlik? Ha mágneses könyök szorítót használok munkához az nem árthat ill. használ? Szabad nyújtó gyakorlatokat végeznem? Vagy simán adassam be az injekciót? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza a zsibbadás témában

Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Leírása alapján érdemes lenne az injekciós kezelést megpróbálni, viszont ha az sem használ, akkor egyeztessen a műtétről kezelőorvosával. Tornáztatni szabad, csak nem terhelje és használhat könyökszorítót.

Kérdés: 2014. június 02., 11:24; Megválaszolva: 2014. június 05., 12:13
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Sacroileitis - Mire számíthatok?
Könyök-alkar fájdalom
Kéz fájdalom
Boka sérülés
Térdprobléma