Újabb térdficam..

Ebben a tanévben már 3 térdficamom volt az első kettőnél még elmentünk a traumatológiára de mivel röngenen és a borogatáson kívül mást nem mondtak a harmadikat már itthon vészeltem át, orvosi segítség nélkül. Már 9éve kézilabdázom. Nem lehetne valamit tenni hogy ne legyen több térdficamom? Műtét vagy akármi?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza a térdficam témában

Vizsgálat nélkül nem lehet pontos választ adni. Elmondása alapján célszerű lenne a növekedés befejeztével egy stabilizáló műtétet végezni, mert az ismétlődő térdkalács ficamok hosszútávon a térdkalács porcának károsodásához és tartós térdfájdalomhoz, mozgáskorlátozottsághoz vezethet. Panaszával forduljon ortopéd szakorvoshoz.

Kérdés: 2014. május 31., 14:09; Megválaszolva: 2014. június 02., 22:53
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Boka sérülés
Térdprobléma
Rotator köpeny syndroma
Csípőfájdalom
Jobb térd MRI és UH eredménye