Fogamzásgátló tabletta

Tisztelt Doktor úr! Egy héttel ezelőtt kezdtem el a Jangee 3mg/0, 02mg tabletta szedését. Mind a laborvizsgálat, mind az APC ráta (3.95) eredményei megfelelőek voltak. Mellékhatásként időnként a felső lábszárnál rövid ideig tartó, kisebb fájdalmat érzek (izomlázhoz hasonló) , komolyabb tünetek (lábduzzadás vagy erős fájdalom) nem fordultak elő. A munkámból adódóan alapvetően ülő munkát végzek. Az említett panaszok felmerülhetnek-e mozgáshiány miatt? Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Tomonkó Magdolna válasza lábszár fájdalom témában

Kedves Kérdező!

Az ülő munka leginkább a megfelelő vénás vérkeringést szokta gátolni, a panaszok általában ebből adódnak. Tartós fájdalom esetén azonban mindenképpen vizsgálat szükséges a panasz okának kiderítéséhez.

Üdv: dr. Tomonkó Magdolna

Kérdés: 2014. február 04., 14:46; Megválaszolva: 2014. február 08., 00:04
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Mit tehetünk versenyig? Orthopedia......
T. Webbeteg! 15 éves akrobatikus tornász lányom hetek óta panaszkodik mindkét sípcsontja előtti területre, hosszan, bokától térdig, mindkettőn egy...
Izomgörcs, s annak megszüntetése
Sokszor éjszaka láb görcsöm van, láb ikra, comb belső oldalán, s kivúl is.Szedek ilyenkor Magnézium pezsgő tablettát illetve Calcium pezsgőt...
lábszár feszülés
Tisztelt Doktornő/Úr! Futás, mozgás után a jobb lábszáramban feszülést érzek, ami idővel múlik, de nem szűnik meg teljes mértékben....
Vádli nyilalló fájdalma
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Az alábbi problémával fordulok Önhöz. Az utóbbi időben nagyon gyakran nyilaló, éles fájdalmat érzek a jobb...
térdhúzódás menésre
Jó napot kívánok! olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy ma lépcsőn mentem lefelé, és rosszul léphettem, vagy nem tudom, de furcsán mintha...