használhatom e csipőprotézis esetén a cerágem ágyat

Érdeklődni szeretnék, hogy mivel mindkét oldalon csipőprotézisem van, milyen hatással lehet a cerágem maszirozó ágy rendszeres használata. 5 éve van csipőprotézisem és ugy néz ki, hogy ujra müteni kell mivel nagy a kopás és egyre fokozodóak a fájdalmaim. Tudom, hogy a fent nevezett ágy nem kimondottan orvosi "müszer", de azért mégis várom tanácsukat. köszönettel: Imrik Andrásné Pátka, Petőfi S. ut 168

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza csípőprotézis témában

Magát az ágyat nem ismerem, de így látatlanban azt tudom mondani, hogy a protézisnek biztosan nem árt. Az nem jó hír, hogy újra meg kell operálni, de ha a kopás fokozódott nincs más lehetőség!

Kérdés: 2012. augusztus 21., 11:26; Megválaszolva: 2012. augusztus 21., 22:36
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Derékfájdalom
Reumatikus panaszok
Fájdalom érzet a lapockánál és...
MR vizsgálat
Mri lelet elemzése