Reumatológiai fájdalmak

Tisztelet DR NŐ/ÚR! Több hete szenvedek nyakból, vállba, lapockába és karbokban sugárzó erős fájdalommal.Voltam orvosnál aki azt mondta, hogy ideggyulladásom van. Kiirt nekem Hotemin, milgamma injekciót és sildarud retard gyógyszert. Elküldött rötgenre amire azt írták, hogy a nyaki lordosis kiegyenesedett. C.III.-VII-ig a hátsó peremek discréten megnyúltak, a zárólemezek épek, az intervertebralis rések megtartottak. Körülírt csontszerkezeti eltérés nem látható. Szeretném tudni mit jelent ez a röntgen lelet. C gerinc felvétel. Az injekció kúra letelt egy héig rendben is lettem nagyjából, de ismételten jelentkeznek a tünetek. Vajon mi lehet ez? Válaszukat előre is köszönöm. Üdvözlettel: JuhászIldikó

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza váll témában

Tisztelt Érdeklődő!

A leírt elváltozások nagyon enyhék, így remélhetőleg teljesen rendbe fog jönni. Valószinüleg a változás korát megelőző hormonszin-változás következtében fellazúlt kötőszöbetek miatt gyulladtak be a végtagokban futó idegszálak. A betegség nem súlyos, ennél rosszabb nem várható, javulás reméhető. jobbulást kívánok!

Kérdés: 2012. augusztus 11., 10:36; Megválaszolva: 2012. augusztus 14., 00:54
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Váll Probléma
Üdvözlöm! A bal vállam többször randult már meg. A jobb vállammal tavaly történt egy baleset, meleg vízben bukfenc közben a medence alját...
Bal váll MR vizsgálat eredmény...
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Segítségét szeretném kérni, hogy megértsem az MR vizsgálatom eredményét. Eredmény: Az izületben folyadéktöbblet nem...
mell fajdalom
Tisztel cimzett! Nagyon megvagyok remulve. Par napja a jobb vallamban.karomban olyan mint ha izuleti gyulladas lett volna fajt. Emelni is nezebbem tudtam....