térdszalag szakadás

térszalag szakadásom van de a koromra valo tekintettel nem mütik atroszkopos mütét volt kb 2 hónapja ge még mindig fáj atérdem és már kezdek dolgozni ami nem baj alécsözést nem igazán veszem túl könnyen mit tudok tenni a házi orvos is azt mondja hogy nem mütik meg miért probléma a kor mivel elég sokat mozgok aktiv életet élek és ezután is azt akarok

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza térdszalag szakadás témában

Pontos válaszhoz fontos lenne a dokumentáció ismerete (melyik szalag szakadt) illetve néhány vizsgálat is. Elmondása alapján úgy tűnik, hogy az elülső keresztszalagja lehet sérült. A keresztszalagot általában csak sportolóknál és fiatal korban 30-32 éves korig szoktuk pótolni. Ennek több oka is van, ez a szakmai tapasztalat, mert ezektől eltérő esetekben nem éri meg elvégezni a műtétet, mert emelkedik a kockázat. Természetesen vannak egyéni elbírálások is, ezért ha szeretné a műtétet, akkor keressen fel egy másik ortopédiai, vagy baleseti szakrendelést, és egyeztessen szakorvossal.

Kérdés: 2012. augusztus 05., 21:27; Megválaszolva: 2012. augusztus 07., 17:00
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Állhat a panaszok hátterében...
Nyaki gerinc lelettel kapcsolatos...
Lelet értelmezés
Isiász kezelése
Derékfájdalom