Izületi vagy komolyabb?

Úgy két hónapja elkezdett fájni a csuklóm, teljesen változó, hogy mitől, van, hogy egy egyszerű mozdulattól, vagy emeléstől, teljesen változó mitől. Körülbelül ugyanettől kezdve a fülemben dobol a szívem, ha vízszintesbe kerülök, lefekszem. A csuklómon nem rég egyre több apró, viszkető kiütés jelent meg. Nem tudom, hogy ezeknek van-e köze egymáshoz, de mindent leírok hátha rájönnek mi bajom van. Ha ez számít gyakran szédülök meg, mintha hirtelen kirántanák a lábam alól a földet.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza csuklófájdalom témában

A csuklófájdalom valószínűleg nincs összefüggésben a többi panasztól. A szédülés, füldobogás, gyengeség hátterében állhat alacsony vérnyomás, vérszegénység, ezeket ellenőrizni javasolt. A csukló fájdalma megerőltetéstől, az ideg nyomódásától, gyulladásos folyamatoktól is lehet, kenje Flector kenőccsel, ha nem javul, reumatológust keressen fel. A viszkető kiütés megint egy külön dolog lehet, allergia, irritáció a legvalószínűbb, ne hordjon most se karkötőt, se órát, ha nem javul, mutassa meg bőrgyógyásznak!

Kérdés: 2012. július 10., 11:34; Megválaszolva: 2012. július 10., 15:16
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Csukló ízület
Tisztelt Doktor Úr! Bal csuklómon 12 éves koromban volt egy törés. (Foci közben elestem.) A törés összeforrt, azóta nem volt vele problémám...
Fájó bal kézfej/csukló
Kedves Doktornő! Körülbelül 5 hete fáj a bal kézfejem. A bal gyűrűsujjam tövénél kezdődött egy enyhe szúró fájdalommal, amit először...
Csuklófájdalom számítógép miatt
Kb. májusban jelentkezett nálam csuklófájdalom, ami 1-2 héten belül javult, sőt azt hittem el is múlt. De mikor megpróbáltam teljesen...
Ganglion műtét után
2012 februárjában volt egy ganglion műtétem. A ganglion kb. meggynagyságú volt, a jobb csuklóm felső részén helyezkedett el. Megműtéttek, teljesen...
Csuklófájdalom légkondi miatt
Tisztelt Webdoktor! Nyaralásról hazafelé 8 órás vezetés után (miközben folyamatosan ment a légkondi a kezemre is) jelentkezett a csuklómban az...