• Veszélyes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Biológiai terápiát fognak elkezdeni nálam /RA betegségben/ de sajnos sok "rémhírt" olvastam róla. Nem tudom merjem e vállalni? Kérem legyen szíves meggyőzni!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a biológiai terápia témában

        Mint minden kezelésnek, a biológiai terápiának is lehetnek mellékhatásai, de biztos vagyok benne, hogy az ön orvosa azért rendelte el ezt a kezelést, mert mérlegelte az előnyöket és a kockázatokat. Nem szeretném önt győzködni a pontos állapota, eredményei ismerete nélkül, csak azt tanácsolom, hogy kétségeit beszélje meg a kezelőorvossal, aki az ön állapotát legjobban ismerve, elmondja, hogy mire számíthat, és mi az, ami csak alaptalan aggodalom.


        Kérdés: 2012. június 27., 16:20; Megválaszolva: 2012. június 27., 17:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció