nem múló duzzanat

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Már hét évvel ezelőtt történt, hogy megütöttem/horzsoltam a bal lábszáram külső oldalát. Nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget, de miután sokára sem múlt el egy nem túl nagy magasságú, kb. 6-8 cm átmérőjű duzzanat azon a helyen, elmentem a háziorvoshoz, hogy utaljon be vele valahova, aki azonban annyit mondott, hogy csak kis szépséghiba, nincs azzal baj, így nem küldött tovább. Nem fáj, kellemetlen érzést nem okoz (néha enyhe viszketés előfordult, de az utóbbi időben arra sem emlékszem) , de engem továbbra is zavar a dolog, Igazán azt sem tudom hova lehetne ezzel fordulni, azért is gondoltam, hogy itt teszem fel előbb a kérdés, hogy Ön szerint mi lehet ennek az oka, miért nem múlt el az a duzzadás ennyi idő után sem? Ápolóként (nem régen) dolgozó ismerősöm nézte meg múltkor, szerinte olyan tapintásra, mint talán valami ödéma, vagy legalábbis érződik, hogy van ott valami, de ötlete neki se volt, hogy mi lehet, ami ennyi idő után is ott van, nem szívódik fel. Mi lehet ez Ön szerint, vagy hova, milyen szakorvoshoz fordulhatnék vele? Előre is köszönöm a választ!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza lábsérülés témában

Tekintettel arra, hogy baleset érte korábban, baleseti szakrendelést kellene felkeresnie. Panaszai hátterében egy felismerésre nem került törés utáni kóros gyógyulás, a törésből kifolyt vérömleny elmeszesedése, korábbi izomszakadás hegesedése egyaránt állhat. Azt javaslom keressen fel egy szakrendelést, ahol a megfelelő vizsgálatok után pontosabb választ fognak adni Önnek.

Kérdés: 2012. június 11., 20:46; Megválaszolva: 2012. június 12., 20:55
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Szíveskedjen a röntgen leletet...
Térd alján fájdalom hosszú ideje
Térdízületi gyulladás
Terápia javaslat
Mit lehet tenni? Mit szedjen?