Nyirokcsomó duzzanat a tarkón

1 napja észrevettem a tarkóm jobb oldalán egy duzzanatot, ami érintésre fáj is egy kicsit. Ahogy utánaolvasgattam, arra tippelek, hogy nyirokcsomó lehet, amiről azt írják, hogy leggyakrabban gyulladás miatt van. A kérdésem az lenne, hogy mennyire sürgős orvoshoz mennem? Várjak vele egy kicsit, hátha elmúlik magától, vagy egyáltalán lehet komolyabb gond?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza csomó a nyakban témában

Kedves Kérdező!

Az ön által tapintott csomó lehet nyirokcsomó, de izomhúzódés is. Ha 1-2 hét múlva is megvan még a csomó, akkor keresse fel háziorvosát.

Kérdés: 2012. május 30., 13:56; Megválaszolva: 2012. május 31., 01:03
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Szíveskedjen a röntgen leletet...
Térd alján fájdalom hosszú ideje
Térdízületi gyulladás
Terápia javaslat
Mit lehet tenni? Mit szedjen?