Autoimmun betegség, sacroileitis

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Jelenleg töbféle problémával küszködök, de ami égetően fontos lenne. 1 hónapja Trexánt szedek, heti 15 mg-ot, A probléma psoriasis okozta ízületi gyulladás. Nagy fájdalmaim voltak, amin a trexán javított elég sokat, jelenleg az ízületeim csak néha kicsit fájdul meg, ami úgy gondolom, haladás... a probléma, hogy az izmaim tetőtől talpig fájnak, ez olyan szinten, hogy egy sámliról remegő lábakkal tudok lassan felállni. Minden mozgás fáj, csak nem az ízületekben. A fő kérdés az lenne, hogy trexán hatására az izom fájdalmak is meg fognak szűnni, illetve milyen célirányos kezelés lenne rá jó, mivel lehetne valóban mozgékony életet varázsolni? Érdekelne a biológiai terápia is-tudom, hogy komoly indokok kellene hozzá- az hatna.-e rá? A trexán kb 1 hete folyamatos hányingert generál. Szteroidot nem szedhetek a terhességi inzulinos cukrom miatt. Milyen irányba mehetek, mert a környezetben lévő orvosok, csak egymásra mutogatnak, mindenki mást mond. Szeretnék teljes életet élni, van rá mód? A házi orvos ma közölte, hogy örüljek, hogy az ízületeim nem fájnak, teljesen nem gyógyít meg... érdekes, mert az elején mást mondtak.... Szeretnék részletes kimerítő választ és segítséget kérni, mert kb 2 éve tologatnak jobbra balra és azóta az állapotom nem előnyére változott az elmúlt kb 1 hetet leszámítva. Előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza izületi fájdalom témában

Kedves Kérdező!

Remélhetőleg a Trexan hatására az izületi panaszai mérséklődnek. Az izomfájdalom nem tünete a betegségnek és a Trexan ismert mellékhatásai között sem szerepel. A biológiai terápiára csak a hagyományos gyógyszerekre nem reagáló esetekben van lehetőség. Ennek gyakorlati alkalmazása centrumokban történik.

Kérdés: 2012. május 21., 23:34; Megválaszolva: 2012. május 24., 19:20
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Szíveskedjen a röntgen leletet...
Térd alján fájdalom hosszú ideje
Térdízületi gyulladás
Terápia javaslat
Mit lehet tenni? Mit szedjen?