Orrból vízfolyás

Jó napot kívánok! Tegnaphoz három hete itthon játék közben jobb oldalon fölül beütöttem a fejemet a falba. Szinte azonnal hányingerem lett és le is feküdtem. Másnap elmentem iskolába, de továbbra sem lettem jobban, így lementem az iskolavédőnőhöz, aki azt tanácsolta, hogy feküdjek két napig és adott egy B6-vitamint. Így hazamentem és többé-kevésbé 2-3 napig feküdtem. A hányingerem máig sem múlt el, pedig azóta már három orvosnál is voltam. 1, 5 hete (a baleset után 1, 5 héttel) sebészetre mentem, ahol koponyaröntgent készítettek, ami negatív lett. Majd elküldött neurológushoz, aki szintén megvizsgált és ez is negatív eredményt hozott. 3 napja elmentem a háziorvosomhoz, mert a hányingerem azóta sem múlt el. Őis megvizsgált, és egy élösködő miatti betegségre gondolt, amire 4 napig 2-szer kettő, azaz összesen 20 Klion tablettát írt föl (250 mg-osat) . Ebből már 14-et be is szedtem. Ezenkívül elküldött laborba, vizelet és székletvizsgálatra. A laborleletemben három eltérés volt, hogy magas a vasam (ez visszatérő) , illetve két két tizedes eltérés, ami azt hiszem jelentéktelen. A vizelet rendben volt, a széklet még nem érkezett meg. Ezenkívül június 8-án megyek hasi ultrahangra. Ami miatt írok, az az, hogy miután a doktornőnek a fejbeütésemet elmondtam, megkérdezte, hogy nem észleltem vzfolyást az orromból vagy a fülemből. Nemmel válaszoltam, mert azt gondoltam ez csak nátha, de talán 2-szer mégis folyt valami vízszerű az orromból, és a vizsgálat után is azóta kétszer. Azt szeretném kérdezni, hogy ez lehet-e valamilyen betegségnek a jele, vagy mi ez tulajdonképpen? Előre is köszönettel.

Dr. Veress Dóra válasza koponyatörés témában

Kedves Kérdező!

Koponyasérüléseknél előfordul, hogy megreped a koponyacsont és ilyenkor az agy-gerincvelői folyadék az orron vagy a fülön keresztül csordogál. Ha ilyen baja lenne, akkor folyamatos vizes csorgást kellene észlelnie, de mivel a röntgen az ön esetében nem mutatott koponyatörést, így nem valószínű, hogy ez lenne a baj.

Kérdés: 2012. május 18., 11:56 ;Megválaszolva: 2012. május 20., 23:31
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Ez normális hogy még érzek görcsös...
Jobb térd MR vizsgálatának...
Csontsűrűség
Gerinc elcsúszás
Üdvözlöm Édesanyámnak aki 1955 ben született , (60 kg 160 cm magas.) El kezdett mozgás közben zsibadni a jobb lába a kerékpározás is kellemetlen...
Gerinc elcsúszás
Üdvözlöm Édesanyámnak aki 1955 ben született , (60 kg 160 cm magas.) El kezdett mozgás közben zsibadni a jobb lába a kerékpározás is kellemetlen...