Porckorongsérv? Erős derékfájdalom

Tisztelt Doktornő/úr! A mellékletben szereplő MR eredményemmel kapcsolatban szeretném segítségét kérni, mert 2010 januárjában, amikor készült, mást mondott nekem az orvos eredményként, mint most, amikor újra megmutattam egy reumatológusnak fájdalmaim kiújulása miatt. Annak idején azt mondták, sérvem van, most pedig ENGEM számonkérően felháborodva kérdezte az orvos, hogy ki mondta nekem, hogy sérvem van!? Mint ha magamtól találtam volna ki... A problémám jobb oldali erős derékfájdalom egyébként. Válaszát és javaslatát előre is nagyon szépen köszönöm tisztelettel!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza mozgásszervi probléma témában

Kedves Kérdező!

Bár a porckorong kissé előboltosul, az ideggyökön jelentős benyomódást nem okoz, ezt még nem nevezzük sérvnek. A fájdalom kezelése miatt javasolt gyógyszeres és fizikoterápia, kérdezze meg erről a kezelőorvost!

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. május 18., 09:06; Megválaszolva: 2012. május 19., 15:45
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Szíveskedjen a röntgen leletet...
Térd alján fájdalom hosszú ideje
Térdízületi gyulladás
Terápia javaslat
Mit lehet tenni? Mit szedjen?