Csípő izületi gyulladás

Tisztel Doktor Nő/Úr! 3 héttel ezelőtt nagyon fájt a combom egészen a térdemig, Reggelre lábra sem tudtam állni annyira fájt, kórházban azt mondták, hogy csípő ízületi gyulladásom van, kaptam Brexint és pihenést javasoltak egy hétig, Előtte rendszeresen és viszonylag sokat futottam, lehet ez az oka annak, hogy ilyen betegségem lett? Valamint azt nem tudom, hogy kell még várnom vagy elkezdhetek újra futni? Még néha picit szokott fájni de már nem szedek gyógyszert sem és nem is mondták, hogy vissza kellene mennem. Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Németh Ágnes válasza mozgásszervi probléma témában

Kedves Kérdező!

Egy egyszeri túlerőltetés okozhat hasonló panaszokat, melyek maradványtünetek nélkül gyógyulnak. Amennyiben panaszai gyógyszer szedés nélkül sem térnek vissza, és teljesen tünetmentes, úgy el lehet kezdeni ismét a sportolást. De csak fokozatosan. Minden alkalommal kicsit többet, hogy ne legyen ismét hasonló panasz.

Amennyiben problémái ismét újra kezdődnének, javasolt röntgen, ultrahang és labor vizsgálat elvégzése.

Kérdés: 2012. május 05., 18:04; Megválaszolva: 2012. május 11., 08:41
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Szíveskedjen a röntgen leletet...
Térd alján fájdalom hosszú ideje
Térdízületi gyulladás
Terápia javaslat
Mit lehet tenni? Mit szedjen?