tenosinovitis mutet

jo napot kivanok; aprilis 12-en mutotek meg a jobb huvelyk ujamat.a feltett diagnozis tenosinovitis.mutet elott a csuklom bizonyos mozgatasi pozociokban nagyon fajt es a huvelyk uljam hatra valo mozgataskor pattogva mozdult es fajdalmasan.a kerdesem az hogy mutet utan normalis az uljam zsibbadt allapota a felso reszen meg acsuklom mozgatasa is leszukult.az ujperc hajlitasakor pedig ropogast eszlelek az uljban ami a mutet elott nem letezett.a muet korul pedig hirtelen szuro fajdalom is jelentkezik de nem tart ra.az uljamon a bor is fajdalmasan erzekeny[turheto fajdalom].ezek a tunetek ki maradnak idovel es a mutet utani rendes mutet vagy esetleg valami nem kivanatos dolog tortent mutetkor? fizioterapias kezelesre van szukseg? a kezem helyre fog jonni egeszeben vagy ez relativ dolog?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza synovitis témában

Vizsgálat nélkül, illetve a dokumentációk ismerete nélkül nem tudok pontos választ adni. A leírása alapján az ilyen típusú műtétek után átmenti zsibbadás és fájdalom, kis fokú mozgásbeszűkülés előfordul. De ezek csak átmeneti tünetek, ha minden rendben zajlott a műtétnél. Ha tartósan megvannak a tünetek, akkor ott valami gond lehet. Azt javaslom keresse fel operáló orvosát és kérje ki véleményét, mert ennyi idővel a műtét után már csak minimális panaszoknak kellene lenni.

Kérdés: 2012. május 03., 14:32; Megválaszolva: 2012. május 05., 16:25
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Szíveskedjen a röntgen leletet...
Térd alján fájdalom hosszú ideje
Térdízületi gyulladás
Terápia javaslat
Mit lehet tenni? Mit szedjen?