Éjszakai gyakori bal lábfájás, csípő, görcsös fájdalmak

2005-ben discus hernia miatt műtét. az ágyéki lordosis kiegyenesedett. az l. lV. -S.I. csigolyák közötti discusok dehydraltak, ellapultak. az L.IV.-V. csigolyák egymás felé tekintő részein Modic degeneratio látható. recidiv hernia nem látszik. a myelon conus terminalisa az L.I. csigolyatest magasságában van, normál jelintenzitású. éjszakai gyakori bal lábfájás, csípő, görcsös fájdalmak

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza gerincröntgen témában

A leírtak alapján Önnek a normálisnál laposabb az ágyéki gerincgörbülete, e miatt a statikai eltérés miatt jobban kopnak, használódnak a csigolyák és a porckorongok. A ágyéki 4-es, 5-ös és a keresztcsonti 1-es porckorong laposabb, jelentősen csökkent a víztartalma, ezért könnyebben szakad, nincs olyan ellenálló. Kiújuló sérvet nem látnak. Ezt tartalmazza az Ön lelete. Javasolt idegsebészeti szakvizsgálat!

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. április 19., 20:00; Megválaszolva: 2012. április 21., 09:59
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Szíveskedjen a röntgen leletet...
Térd alján fájdalom hosszú ideje
Térdízületi gyulladás
Terápia javaslat
Mit lehet tenni? Mit szedjen?