• Az összes izmom fáj két hónapja

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! A legfőbb panaszom, h 2 hónapja az összes izmom fáj, mintha izomlázam lenne.Háztartásbeliként dolgozok, Asztmás vagyok 2 éve, székletvizsgálatom és mellkasröntgenem volt, amik negativak.Baloldalon nagyobb a szívem.Lehetséges az, h hús vagy tej allargia miatt fájnak az izmaim? Sokszor már annyira, hogy mozogni is nehéz! Ha iszok kalciumot kicsit enyhül, fájdalomcsillapító nem segít.Hova forduljak, hogyan lehetne kivizsgálni? Válaszát előreis köszönöm!

        Farkas Lehel válasza a mozgásszervi probléma témában

        Kedves Kérdező! Izomfájdalmát könnyedén lehet kezelni gyógymasszázzsal. Előfordulhat, hogy az izomrostok túlzottan le vannak tapadva, emiatt merevek, görcsösek. Ezeket a területeket át kell masszírozni és mozgatni. Okozhatja a fájdalmat savasodás is, ezért napi 2-3l vizet meg kellene inni, hogy tisztuljon a kötőszövet. Előfordulhat még vitaminhiány miatt is, ettől fáradékonyabb lesz a szervezete illetve az izmok sem tudnak kellőképpen aktivizálódni. Az izomkötegek hajlamosak intenzívebb összehúzódásra, ha stresszes nyomás, idegeskedés éri a szervezetet. Mindemellett érdemes elmenni teljes vér és vizelet vizsgálatra, ami alapján megállapíthatják, hogy szervezetében van-e gyulladás, illetve azt mi okozhatja. Amennyiben semmi komolyat nem állapítanak meg, akkor keresnie kell egy gyógymasszőrt, aki heti rendszerességgel kezelni tudja. Üdvözlettel Farkas Lehel okleveles gyógymasszőr


        Farkas Lehel
        Okleveles gyógymasszőr Itt kérdezhet

         Farkas Lehel

        Kérdés: 2012. április 13., 21:19; Megválaszolva: 2012. április 17., 16:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: