• Teniszkönyök

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Van egy kis problémám, a könyökömön lett egy duzzanat azt mondják (úgynevezett teniszkönyök) kb. 2 hete alakult ki, és fájdogál is ha erőltetem. Azt szeretném kérdezni öntől hogy menjek-e vele orvoshoz vagy kezeljem-e valamivel ha itthon lehetséges ez. Mondjuk hozzá teszem hogy 6 éve intenzíven röplabdázom. Nem tudom hogy ettől alakulhatott-e ki vagy mástól. Várom a válaszát Tisztelettel Bakos Zsolt.

        Dr. Bogdán Aurél válasza a mozgásszervi probléma témában

        Vizsgálat nélkül nem lehet megfelelő választ adni. Elmondása alapján elképzelhető, hogy ezzel állunk szemben, a röplabdázás okozhat ilyen panaszokat. Ennek kezelése több lépcsős. Először kenőcsök használata, aztán szájon át történő gyulladáscsökkentők szedése, esetleg gipszeléssel kombinálva. Ha ez sem segít, akkor helyileg adott szteroid injekciók javíthatnak a panaszon, és ha ez sem használ, akkor a műtét.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus Itt kérdezhet

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2012. április 10., 09:07; Megválaszolva: 2012. április 13., 20:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: