Térd izület

Jó napot kívánok! Tiszttelettel szeretném megkérdezni, erős térdkopásra /a műtéten kívül):/ melyiket ajánlaná: ELASTI JOINT vagy ARTHROXON Köszönöm szépen a segítséget. Herczeg László

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza térdfájás témában

Vizsgálat nélkül nehéz megfelelő választ adni. Ismerni kellene a térdízület statikáját, stabilitását. A kopásos betegség Önmagában nem indikációja műtétnek, általában a panaszok fokozódása, gyógyszeres (porcerősítő, nem szteroid gyulladáscsökkentő) , vagy injekciós kezelés hatástalansága esetén javallt ízületi tükrözés, illetve igen nagyfokú porckopás esetén protézis beültetés.

Kérdés: 2012. április 10., 08:31; Megválaszolva: 2012. április 13., 19:46
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Szíveskedjen a röntgen leletet...
Térd alján fájdalom hosszú ideje
Térdízületi gyulladás
Terápia javaslat
Mit lehet tenni? Mit szedjen?