• Térd izület

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok! Tiszttelettel szeretném megkérdezni, erős térdkopásra /a műtéten kívül):/ melyiket ajánlaná: ELASTI JOINT vagy ARTHROXON Köszönöm szépen a segítséget. Herczeg László

        Dr. Bogdán Aurél válasza a térdfájás témában

        Vizsgálat nélkül nehéz megfelelő választ adni. Ismerni kellene a térdízület statikáját, stabilitását. A kopásos betegség Önmagában nem indikációja műtétnek, általában a panaszok fokozódása, gyógyszeres (porcerősítő, nem szteroid gyulladáscsökkentő), vagy injekciós kezelés hatástalansága esetén javallt ízületi tükrözés, illetve igen nagyfokú porckopás esetén protézis beültetés.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus Itt kérdezhet

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2012. április 10., 08:31; Megválaszolva: 2012. április 13., 19:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: