• Tompa deréktáji fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        33 éves férfi vagyok (189cm magas, 86kg) 5 napal ezelöt meghuzodot a hátizmom, amivel 3 napig feküdtem és izomlazitó, fálydalomcsillapitó, gyuladáscsökkentö gyogyszereket szedtem. 3napja jároképes vagyok de a derék tájékon tompa fájdalmat érzek föleg ülés közben. Végezhetek e valamien gyakorlatot adig mig idöpontot nem kapok a reumatologián, ami ezt a tünetet megszüntetheti? Illetve segithet e melegitö vagy hüsitö krém? kb 5 ével ezelöt egy

        Dr. Veress Dóra válasza a Derékfájás témában

        Kedves Kérdező! Egyelőre ne terhelje a hátát sportolással, fizikai munkával, folytassa a krémezést és pihenjen addig, amíg elmúlik a fájdalom. A melegítő krém ellazítj az izmokat és oldja a fájdalmat is.


        Kérdés: 2012. április 07., 18:17; Megválaszolva: 2012. április 10., 22:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: