• Koponya hátulján kidudorodó csont. Miért van? Lehet valami bajom tőle?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A fejem hátulján teljesen középen a kis bemélyedés felett van egy kidudorodó csont. Miért van? Más embereknél is előfordul? Lehet valami bajom tőle?

        Dr. Veress Dóra válasza a csontosodás témában

        Kedves Kérdező! A fején érzett kidudorodással minden rendben van. A tarkócsont ezen a részen kezdett csontosodni annak idején, és ezért ez a legvastagabb része is. Ezt az ún. csontosodási központot tudja tapintani a kezével. Ilyen minden embernek van, panaszt nem okoz a későbbiekben sem.


        Kérdés: 2012. április 06., 23:38; Megválaszolva: 2012. április 10., 21:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: