• láb fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Webdoktor! Pár hete a bal lábam illetve a combtőnél állandó a fájdalom kis pupot nem vettem észre hogy sérv legyen! A fájdalom van mikor néhány órára megszűnik! Ez a fájdalom valamikor teljesen a vesémig nyilallik, illetve úgy érzem hogy a húgyhólyagomba és néha furcsa bugyborékolást érzek! Mi lehet ez talán a veséről sugározhat igy ki fájdalom vagy érrendszer, vagy mégiscsak sérvgyanú? Kérném a segítségét! Válaszát előre is köszönöm! Kati!

        Dr. Németh Ágnes válasza a lábfájdalom témában

        Kedves Kati! A pontos diagnózis felállításához további vizsgálatok szükségesek. A sérv, illetve a vesekő kizárására egy hasi ultrahang vizsgálat megfelelő lehet. Ha a reumatológiai okokat vesszük, akkor hasonló panaszokat okozhat a csípőnél kezdődő kopásos ízületi betegség. Emellett kisugárzó fájdalomként szóba jöhet az ágyéki gerinc rendellenessége. Mindkét felvetődő probléma diagnosztizálásához hozzá segíthet egy röntgen vizsgálat a csípőkről, illetve a gerincről. A vizsgálatok elvégzéséhez reumatológus szakorvos, illetve háziorvos segítségét kérheti. A fájdalomra átmenetileg megpróbálhatók nem szteroid gyulladáscsökkentők.


        Dr. Németh Ágnes, reumatológus
        Reumatológus Itt kérdezhet

        Dr. Németh Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 30., 12:02; Megválaszolva: 2012. április 04., 16:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Kell a dohány? - Szokjon le!
        Töltse le leszokást segítő mobil alkalmazásunkat!
        Tiszta orrok, nyugodt napok