• Clamydia pneumonialis és egyéb tünetek

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor/Doktornő! Clamydia pneumonialis jelenlétét állapították meg nálam 1 éve. A prosztatám gyulladt. Utóbbi időben izületi fájdalmak (főleg kar és kéz) jelentkeztek nálam, amit tudomásom szerint a Clamydia is okozhat. 2010-ben 5 különböző antibiotikum kúrán vettem részt, amelyek hatástalanok voltak. Ugyanakkor utána kicsit visszaszorult a betegség. Most azonban újra erősebb. Mi a teendő? Vannak-e alternatív gyógyulási utak, stb? köszönettel Péter

        Dr. Szanyi Andrea válasza a Chlamydia témában

        Kedves Kérdező! A prostata gyulladásos megbetegedése esetén hosszantartó antibiotikus kezelés szükséges. A prosztata váladékainak kiürülését urológus által végzett rendszeres prosztata masszázs is segítheti. Keressen fel urológus szakorvost a további kezelés megbeszélése céljából. Alternatív gyógymód a termoterápia (helyi hőkezelés), mely nem helyettesíti az antibiotikumot.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2012. március 25., 17:30; Megválaszolva: 2012. március 27., 17:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: