• "Kattógó" váll

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor úr/nő! Körül belül január óta kattog a vállam amikor mondjuk a könyököm emelem fejmagasságba. 1, 5 éve járok kondi terembe, de nem túl megerőltetően(nem ész nélkül emelek súlyokat, ha növelek is, csak lassan, és fokozatosan, nem szeretném magam tökre tenni), és csak ritkán van rá időm. Januárig nem is volt vele gondom. Nem tudom összefüggésbe hozni semmivel, hogy nagyobb súlyt emeltem, vagy valamim fájt, stb... Mit tudok esetleg vele esetleg tenni? Kicsit már idegesít, és nem akarom, hogy nagyobb gond legyen esetleg belőle.

        Dr. Boros Miklós válasza a kattogó váll témában

        Tisztelt Kérdező! Az ízületi felszínek egymáson való elcsúszása, ízületi tok adja ezt a hangot. Önmagában csak ez a jelenség nem igényel sem kivizsgálást, sem kezelést. Amennyiben panasza van keressen fel ortopédiai szakrendelést. A fokozatos terhelésnek nincs akadálya.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 25., 12:18; Megválaszolva: 2012. március 28., 11:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt doktornő! Körülbelül 2 éve küzdök fartályi- keresztcsonti fájdalommal, ami többnyire reggel a legrosszabb. Hosszabb ülés is fájdalmat okoz, de általában háton fekvés kozben a legintenzívebb akár napközben is, mintha tulfeszulne a...