• Kislábujj törés?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr, Lassan 2 hónapja, hogy belerúgtam egy asztal sarkába a bal kislábujjammal. Rettentően fájt, viszont szinte semmilyen lilás elváltozást nem láttam, kicsit viszont feldagadt, valamint tapintásra sem éreztem semmilyen elváltozást a másik ujjamhoz képest. A problémám a következő: Folyamatosan érzek kisebb kényelmetlen érzést, fajdalomnak nem nevezném. Valamint ha kézzel megmozgatom akkor sikerül elérnem olyan pontot ahol már fáj, viszont a másik lábujjamnál ugyanebben a pontban nem fáj. Nyomkodásra a kislábujjam tövénél is fáj. Úgy gondolom valami nem stimmel az ujjammal. Mi lehet az oka ennek a kenyelmetlen erzesnek a kisujjban? Ugy gondolom 2 hónap alatt rendbe kellett volna jönnie teljesen. Milyen rendelés felkeresése szükséges ebben az esetben? Köszönettel, Bence

        Dr. Boros Miklós válasza a lábujj törés témában

        Tisztelt Kérdező! A problémával traumatológiai vagy ortopédiai szakrendelést keressen fel. Valószínűleg teendőt nem igényel. Figyeljen oda a kényelmes lábbelik viselésére. A fájdalom okát egy röntgen vizsgálat tisztázhatja.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 25., 10:51; Megválaszolva: 2012. március 28., 11:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: