• gyermekkori artritisz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kislányom 3 éves, 1, 5 éve nyilvántartott beteg ( artrita juvenila idiopata). 1 éve tünetmentes. Azt szeretnem tudni, hogy kinőheti ezt a betegséget?

        Dr. Németh Ágnes válasza a ízületi gyulladás témában

        Kedves Kérdező! A pontos válaszhoz a megadott adatoktól sokkal többet kellene tudnom. Általánosságban azonban elmondható, hogy a gyermekkori krónikus sokízületi gyulladás van úgy, hogy végig jelen van az életben, csak különböző aktivitással. Így a cél, a lehető leghosszabb ideig tünetmentesen tartani a gyermeket és később felnőtt korban is ugyanez a cél. A rendszeresen szedett gyulladáscsökkentőkkel és immunrendszert befolyásoló készítményekkel javítható a kimenetel.


        Dr. Németh Ágnes, reumatológus
        Reumatológus Itt kérdezhet

        Dr. Németh Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 22., 15:50; Megválaszolva: 2012. március 25., 22:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: