• panniculitis

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr/nő! Tavaly augusztusban volt egy 2 hónapos erős fejfájásom,, fejtető égés, ami a neurológus szerint ia nyakamban lévő degszál becsípődés miatt volt.Voltam közben természetgyógyásznál, aki csontkovács is, és kiropogtatta mindig a nyakamat.-na most ettől-e vagy nem, azóta is, hozzáteszem azóta tehát fél éve már, hogy nyelési problémáim vannak, vmint a gégeporc környékén érzek fullasztó nyomást sokszor.Voltam már mindenféle orvosnál, most ott tartok, hogy nyelőcső tükrözés decemberben volt, ami állítólag refluxot mutatott, barett nyelőcsőfélével, amire kaptam gyógyszert is.Persze azóta sem javul, amire azt mondta az orvos hogy akkor nem reflux.Kérdem én, hogy akkor nem jól csinálta a tükrözést? Elmentem reumatológiára hátha a nyaki gerinc miatt lehet ez a fullasztó érzés, de ott sem találtak semmi különöset, bár nyaki gerinc mr re május végén megyek csak. Persze mintha ez nem lenne elég, elkezdtem jógázni, és már 2-ik alkalommal lesérültem.Legalább is azt hittem hogy attól, de már ezt sem tudom pontosan.Iszonyúan fáj a bal combom, külső és belső része, vmint a csípő, lágyék résznél is már 3 hete.Szedtem xilox tablettát, meg kenőcsöt kaptam rá, de semmi.Visszamentem hát a dokihoz, aki uh ra küldött, ott megállapították, hogy "a subcutis eltérése gyulladásos folyamatra, panniculitiusre utal". A reumatológiára küldenek, ahová egy hónap múlva lesz időpont.Nem tudom addig hogy fogom bírni ezt az iszonyú fájdalmat.? Már felmerült bennem az is, hogy nincs-e összefüggés a sok fájdalmam és tünetek között? Lehet hogy vmi komoly betegség tünetei? Kérem adjanak vmi tanácsot, mert nagyon félek.Eddig még soha nem volt semmilyen betegségem sem. Mit tegyek?

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a mozgásszervi probléma témában

        Kedves Kérdező! Úgy tűnik nekem - de lehet hogy tévedek - hogy sokfelé járt, de igazán senkiben sem bízik, a vizsgálati leleteket sem tudja elfogadni. Én a magam részéről nem kérdőjelezném meg egy gyomortükrözés eredményét, és hozzáteszem, hogy a Barret nyelőcső esetében hosszas és erélyes kezelés szükséges jó eredmény eléréséhez. Azt tanácsolnám Önnek, válasszon egy olyan orvost, akiben meg tud bízni, akinek az utasításait el tudja fogadni, és kitartóan tegyen meg mindent a gyógyulásáért. Üdv: dr Tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Tomonkó Magdolna

        Kérdés: 2012. március 13., 18:18; Megválaszolva: 2012. március 20., 21:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: