Inszakadás

Tisztelt Doktor Úr/Nő! A napokban baltával a bal kezem kisujján a középső percet kb 1 cm mélyen megsebeztem. Az ügyeleten a sebész főorvos megállapította, hogy nem észlel mozgást rajta, ezért továbbküldött a baleseti sebészetre, hogy varrják össze az inakat. Az ügyeleten megnyugtattak, hogy a fájdalom miatt nem tudom behajlítani. Az ujjam azóta nem fáj, és a seb is szépen gyógyul, de azóta sem tudom behajlítani. Az lenne a kérdésem, hogy szükséges-e a műtéti beavatkozás, illetve lehet-e rajta még segíteni? Köszönettel: Tibor

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza a ínszakadás témában

Vizsgálat nélkül nehéz megfelelő választ adni. Elmondása alapján elképzelhető, hogy elvágta az inat. Ha ezt az első ellátásnál nem varrták meg, akkor még van lehetőség az egyesítésre. Azt javaslom keressen fel egy kézsebészeti szakrendelést.

Kérdés: 2012. március 07., 20:21; Megválaszolva: 2012. március 12., 19:35
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Gerinc pansszok fsjdalom
D vitamin mennyiség
Nyaki röntgen lelet értelmezése
félelmetes
Műtétre van szükségem?