• Műtétről való érdeklődés!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor Úr, doktor Nő! A hét elején jártam Miskolcon a kézsebészeten! Megvizsgált a főorvosúr, és értékelte a vizsgálatom eredményét, amely egy eng vizsgálat volt.Cubitalis alagút szindrómát igazoltak! Csak felszabaditó műtéttel tudja a doktorúr megoldani a kis újjam zsibbadását! A műtét után kérdeznék, hogy ez milyen műtét meg mit is csinálnak a kezemmel, meg melyik a jobb, az altatás vagy az érzéstelenités?

        Dr. Bogdán Aurél válasza a alagút szindróma témában

        A könyöke belső oldalán ejtenek egy metszést, felkeresik azt a kötőszövetes alagutat, melyben fut az alkar egyik fő idege. Ennek az alagútnak van a fele megvastagodva és nyomja az ideget. Ezt fogják behasítani, hogy az ideg felszabaduljon a nyomás alól. Az érzéstelenítés az sok mindentől függ. Alkat, alapbetegségek, stb. Ennek lehetőségéről, előnyeiről, hátrányairól kérdezze altatóorvosát.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus Itt kérdezhet

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 02., 09:40; Megválaszolva: 2012. március 05., 19:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: