• fájdalom a bokámban

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt orvosok! Kb 2 hónapja fura fájdalmat kezdtem érezni a bal bokámban, ezt többnyire este lefekvéskor ha hozzáért egyik lábam a másikhoz, később már ha megnyomtam a sarkam akkor is. Reggelente úgy keltem fel, mintha sántítanék. Ma már ott tartok, hogy ülés közben is folytonos hasító fájdalmat érzek a sarkamban és minden ülésből felálláskor is sántítva tudok csak elindulni. Mitől lehet ez és főként mi lehet ez? Az én gyanúm az, hogy mivel van egy 18 hónapos kisfiam és az édesapja külföldön dolgozik, így minden vele kapcsolatos dolog egyedül rám marad, így ha fürdés után pl kiöntöm a vizet a kádból ő addig a bal kezemben van, míg a jobban kiöntöm a vizet, ugyanígy ő a bal kezemben ha a tejet melegítem, teát csinálok neki estére, szóval sokat van ő a bal kezemben (fürdés, esti tápszer, főzés során stb..). Oka lehet ez a bal bokámban érzett egyre erősödő fájdalomnak? Mit tegyek? Válaszukat előre is köszönöm!

        Dr. Bogdán Aurél válasza a bokasérülés témában

        Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Elképzelhető, hogy panaszai hátterében lábboltozat süllyedés talpi kötőszövetes lemez gyulladása, vagy a kettő együtt állhat. Szülés miatt egyébként is kialakul egy általános szalaglazaság, ezért is merül fel ennek a lehetősége az Ön esetében. Pontos válaszért keressen fel egy ortopédiai szakrendelést.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus Itt kérdezhet

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2012. február 26., 17:55; Megválaszolva: 2012. február 28., 20:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: