• Térdrögzítő

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/ Doktor úr! 2 éve volt egy részleges keresztszalag szakadásom. Idén szeretnék újra síelni, tudna nekem ehhez konkrét térdrögzítőt ajánlani? Sportolni azóta is sportolok rögzítő nélkül, de síeléshez, úgy érzem szükségem lenne az extra óvintézkedésre. Üdvözlettel:

        Dr. Bogdán Aurél válasza a térdfájás témában

        A megfelelő válasz adásához elengedhetetlen a vizsgálat. Többféle rögzítő is elérhető, a térd instabilitási fokának megfelelően. Így azt javaslom keressen fel egy ortopédiai szakrendelést. Ezen felül egy személyes javaslat, amit ha akar megfogad, ha akar nem, de Én részleges keresztszalag szakadással nem síelnék. Még rögzítőben sem.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus Itt kérdezhet

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2012. február 26., 12:56; Megválaszolva: 2012. február 28., 20:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: