• Szúrás a combomban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webbeteg! A bal combomban szúrást érzek, ami nem kellemetlen, de úgy gondolom, hogy ez nem normális. Főleg azért, mert már 10 hónapja tart. 10 hónappal ezelőtt voltam máj mintavételen, aminek az eredménye negatív lett. Azaz, annyi a megállapítás, hogy a májamat toxikus mérgezés érte, ezért kerülni kell a kémiai úton előállított ételeket. Gyógyszer fogyasztás tilos! Azóta javultak a májértékeim, de még mindig nem tökéletesek. Szóval Én nem gondolnám, hogy összefüggés van a vizsgálat és a combproblémám között. Járok edzésre, ezért azt is mondta az orvosom, hogy valószínűleg meghúzódott, várjak és el fog múlni. Vártam és nem múlik el. Kérem legyen szíves megmondani, hogy hová forduljak. Köszönettel

        Dr. Bogdán Aurél válasza a combfájdalom témában

        Vizsgálat nélkül nehéz megfelelő választ adni. Elmondása alapján elképzelhető, gerinc eredetű elváltozás panaszai hátterében, így azt javaslom keressen fel egy ideggyógyászati, vagy idegsebészeti szakrendelést. Addig is pihenjen, jegelje, borogassa és kerülje a meleg vizet.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus Itt kérdezhet

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 19., 08:54; Megválaszolva: 2012. február 20., 19:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: