• Infarktus gyanú?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Már egy hete kb. minden nap hosszabb rövidebb ideig szúródást érzek a szívemnél a bal mellem alatt és egészen a bal oldalon de csak egy pontban. Ha sokáig fekszek a bal oldalamon olyankor is elkezd fájni a bal oldalamon a mellem környékén. A mai nap folyamán újból jelentkezett ez a szúró érzés a bal mellemnél és rosszul létek is jöttek rám megszédülés, hidegkirázás, ajak zsibbadás (ezek mind egyszerre). Nem tudom mi lehet, infarktus gyanú lenne? Nem vagyok túl fiatal hozzá? Menjek orvoshoz ott megtudják mondani ha az? A leírt tünetek mire utalnak? Köszönöm válaszát! Tisztelettel Nagy László

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves László! A panaszok oka kardiológiai ok, mozgásszervi, lelki ok, stb. is egyaránt lehet, csak vizsgálattal lehet ezt tisztázni, forduljon orvoshoz!


        Kérdés: 2012. február 07., 19:34; Megválaszolva: 2012. február 09., 11:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.